Biologie. Manual pentru clasa a XII-a

Biologie. Manual pentru clasa a XII-a
Manualul a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei si Tineretului nr. 4742 din 23 07 2007. Elaborat de un colectiv de cadre didactice cu o bogata experienta didactica autori/ coautori de manuale si auxiliare didactice. Manualul respecta proograma scolara este accesibil elevilor. Lectiile sunt completate deaplicatii diversificate evaluari etc.

Vezi aici mai multe detalii

Biologie. Manual pentru clasa a XII-a pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Biologie. Manual pentru clasa a XII-a putea fi cumparata din magazinul online elefant.ro la pretul de 17.38 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Manuale & Auxiliare scolare ale editurii Gimnasium.
Iti recomand sa verifici daca cartea Biologie. Manual pentru clasa a XII-a este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Biologie. Manual pentru clasa a XII-a
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Gimnasium
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 17.38 lei

Vezi aici pretul