Culegere de matematica. Clasa a IV-a

Culegere de matematica. Clasa a IV-a
Aceasta culegere este elaborata in conformitate cu programa analitica in vigoaare avand un caracter interdisciplinar si este destinata elevilor din ultima clasa a ciclului primar. Lucrarea se caracterizeaza printr-o riguroasa clasificare a tipurilor de probleme prin diversitatea exercitiilor si prin testele de tipul Nou in educatie care permit o evaluare obiectiva dupa modelul celei folosite la concursul national Evaluare in educatie. Capitolul Ne pregatim pentru concursuri cuprinde peste 30 de probleme rezolvate atat prin metode aritmetice cat si prin metode algebrice. Aceste rezolvari-model le ofera elevilor posibilitatea de a se pregati in plus pentru olimpiade si concursuri.

Vezi aici mai multe detalii

Culegere de matematica. Clasa a IV-a pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Culegere de matematica. Clasa a IV-a putea fi cumparata din magazinul online elefant.ro la pretul de 12.3 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Manuale & Auxiliare scolare ale editurii Carminis.
Iti recomand sa verifici daca cartea Culegere de matematica. Clasa a IV-a este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Culegere de matematica. Clasa a IV-a
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Carminis
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 12.3 lei

Vezi aici pretul