Garry Kasparov on Garry Kasparov, Part III

Garry Kasparov on Garry Kasparov, Part III
Garry Kasparov on Garry Kasparov: Part III is the final volume in a major three-volume series made unique by the fact that it records the greatest chess battles played by the greatest chessplayer of all-time. Kasparov’s series of historical volumes have received great critical and public acclaim…

Vezi aici mai multe detalii

Garry Kasparov on Garry Kasparov, Part III pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Garry Kasparov on Garry Kasparov, Part III putea fi cumparata din magazinul online books-express.ro la pretul de 177.19 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Lifestyle ale editurii .
Iti recomand sa verifici daca cartea Garry Kasparov on Garry Kasparov, Part III este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Garry Kasparov on Garry Kasparov, Part III
Categorie: Lifestyle
Gasita la magazinul: books-express.ro
Pret: 177.19 lei

Vezi aici pretul