Heading Home with Your Newborn

Heading Home with Your Newborn
The new edition of this bestselling guide to newborn care has been fully revised and updated. Written by two pediatricians and focusing on the first few months of an infant’s life, Heading Home With Your Newborn, 3rd Edition, includes new information on breastfeeding and the involvement of…

Vezi aici mai multe detalii

Heading Home with Your Newborn pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Heading Home with Your Newborn putea fi cumparata din magazinul online books-express.ro la pretul de 90.22 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Copii si adolescenti ale editurii .
Iti recomand sa verifici daca cartea Heading Home with Your Newborn este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Heading Home with Your Newborn
Categorie: Copii si adolescenti
Gasita la magazinul: books-express.ro
Pret: 90.22 lei

Vezi aici pretul