Invatam comunicare in clasa pregatitoare – caiet de lucru partea II

Invatam comunicare in clasa pregatitoare - caiet de lucru partea II
Invatam comunicare in clasa pregatitoare este un caiet de lucru conceput in doua parti pentru activitati cu scolarii din clasa pregatitoare foarte util atat invatatorilor cat si parintilor. Lucrarea urmareste progresiv si fidel programa scolara in capitole bine structurate si adaptate nivelului de varsta prin jocuri atractive si activitati de colorat ce ii vor captiva pe micutii scolari. Activitatile propuse indruma primii pasi in comunicarea corecta in limba romana prin prezentarea sunetelor si literelor alfabetului a celor mai cunoscute basme si a anotimpurilor insotitorii copiilor in acest univers fiind personaje curioase si pline de haz.

Vezi aici mai multe detalii

Invatam comunicare in clasa pregatitoare – caiet de lucru partea II pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Invatam comunicare in clasa pregatitoare – caiet de lucru partea II putea fi cumparata din magazinul online elefant.ro la pretul de 7.38 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Manuale & Auxiliare scolare ale editurii Booklet.
Iti recomand sa verifici daca cartea Invatam comunicare in clasa pregatitoare – caiet de lucru partea II este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Invatam comunicare in clasa pregatitoare – caiet de lucru partea II
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Booklet
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 7.38 lei

Vezi aici pretul