Istoria romanilor. Sinteze si teste enunturi si rezolvari. Bacalaureat 2016

Istoria romanilor. Sinteze si teste enunturi si rezolvari. Bacalaureat 2016
Aceasta carte face parte din colectiaBacalaureata edituriiGimnasiumsicuprinde: Programa de examen Sintezele continuturilor din programa de bacalaureat Teste si rezolvari (teste pentru fiecare continut din programa si teste finale) Lucrarea a fost elaborata de un colectiv de profesori cu experienta autori de manual scolare Este un auxiliar didactic util pentru pregatirea elevilor in vederea examenului de bacalaureat. Poate fi folosit si de cadrele didactice la temele de evaluare.

Vezi aici mai multe detalii

Istoria romanilor. Sinteze si teste enunturi si rezolvari. Bacalaureat 2016 pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Istoria romanilor. Sinteze si teste enunturi si rezolvari. Bacalaureat 2016 putea fi cumparata din magazinul online elefant.ro la pretul de 20.5 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Manuale & Auxiliare scolare ale editurii Gimnasium.
Iti recomand sa verifici daca cartea Istoria romanilor. Sinteze si teste enunturi si rezolvari. Bacalaureat 2016 este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Istoria romanilor. Sinteze si teste enunturi si rezolvari. Bacalaureat 2016
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Gimnasium
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 20.5 lei

Vezi aici pretul