Jean Haines’ World of Watercolour

Jean Haines' World of Watercolour
Step into Jean Haines’ distinctive, exciting world of watercolour with this, the ultimate guide to her influences, style and work. Jean’s loose, expressive paintings are filled with colour and personality, and embrace a range of subjects that includes flowers, animals, people and places, all…

Vezi aici mai multe detalii

Jean Haines’ World of Watercolour pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Jean Haines’ World of Watercolour putea fi cumparata din magazinul online books-express.ro la pretul de 129.8 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Arta, arhitectura si design ale editurii .
Iti recomand sa verifici daca cartea Jean Haines’ World of Watercolour este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Jean Haines’ World of Watercolour
Categorie: Arta, arhitectura si design
Gasita la magazinul: books-express.ro
Pret: 129.8 lei

Vezi aici pretul