Matematica si explorarea mediului. Clasa I partea I + partea a II-a

Matematica si explorarea mediului. Clasa I partea I + partea a II-a
Pachetul contine si o tablita magnetica format 15×15 cm si riglete magnetice in culori stabilite prin conventia invatatorilor. In utilizarea lor elevii folosesc doua insusiri: lungimea si culoarea.

Vezi aici mai multe detalii

Matematica si explorarea mediului. Clasa I partea I + partea a II-a pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Matematica si explorarea mediului. Clasa I partea I + partea a II-a putea fi cumparata din magazinul online elefant.ro la pretul de 15.8 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Manuale & Auxiliare scolare ale editurii Euristica.
Iti recomand sa verifici daca cartea Matematica si explorarea mediului. Clasa I partea I + partea a II-a este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Matematica si explorarea mediului. Clasa I partea I + partea a II-a
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Euristica
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 15.8 lei

Vezi aici pretul