Modern Romance

Modern Romance
The #1 New York Times Bestseller **A hilarious, thoughtful, and in-depth exploration of the pleasures and perils of modern romance from Aziz Ansari, the Emmy-award winning star of Master of None and one of this generation’s sharpest comedic voices** In the old days, most people would find a…

Vezi aici mai multe detalii

Modern Romance pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Modern Romance putea fi cumparata din magazinul online books-express.ro la pretul de 28.92 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Stiinte ale editurii .
Iti recomand sa verifici daca cartea Modern Romance este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Modern Romance
Categorie: Stiinte
Gasita la magazinul: books-express.ro
Pret: 28.92 lei

Vezi aici pretul