Povestile Cangurului pentru clasele III-IV

Povestile Cangurului pentru clasele III-IV
Cartea Povestile Cangurului se adreseaza elevilor din clasele a III-a si a IV-a. Aceasta carte este alcatuita din doua parti si cuprinde povestile date la concursurile Cangurul. Prima parte contine textele date la Concursul Povestile Cangurului in perioada 2007-2012. In partea a doua a cartii se gasesc traducerile adaptate ale subiectelor date la Concursul Cangurul Lingvist limba engleza si limba franceza in perioada 2008-2012.Textele de la concursuri sunt variante prescurtate ale unor povesti cunoscute. Acestea au fost adaptate particularitatilor de varsta ale cititorului pentru a putea fi mai usor de citit si de inteles. De asemenea ele sunt insotite de ilustratii atractive.Prin parcurgerea cartii elevii se vor familiariza cu subiectele tip grila. Totodata parcurgerea textelor ii ajuta sa-si dezvolte limbajul si imaginatia si le pune atentia la incercare. Cartea prezinta pe parcurs poze ale unor activitati desfasurate de castigatorii concursurilor Cangurul in diferite tabere si excursii din tara si strainatate si impresii ale acestora.

Vezi aici mai multe detalii

Povestile Cangurului pentru clasele III-IV pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea Povestile Cangurului pentru clasele III-IV putea fi cumparata din magazinul online elefant.ro la pretul de 17.6 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Manuale & Auxiliare scolare ale editurii Sigma.
Iti recomand sa verifici daca cartea Povestile Cangurului pentru clasele III-IV este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: Povestile Cangurului pentru clasele III-IV
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Sigma
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 17.6 lei

Vezi aici pretul