The Book of Memory

The Book of Memory
Memory is an albino woman in prison in Harare. For her appeal, her lawyer insists that she write down what happened as she remembers it. As her story unfolds, she reveals that she has been convicted for the murder of her adopted father. The death penalty is a mandatory sentence for murder, so…

Vezi aici mai multe detalii

The Book of Memory pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea The Book of Memory putea fi cumparata din magazinul online books-express.ro la pretul de 49.73 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Fictiune ale editurii .
Iti recomand sa verifici daca cartea The Book of Memory este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: The Book of Memory
Categorie: Fictiune
Gasita la magazinul: books-express.ro
Pret: 49.73 lei

Vezi aici pretul