The Lean CEO: Leading the Way to World-Class Excellence

The Lean CEO: Leading the Way to World-Class Excellence
As organizations strive to do more with less, many are turning to Lean methodology, which is based on the same techniques that propelled the legendary turnaround of Japan’s industrial sector after World War II. Few leaders, however, understand that the real secret behind Lean is a comprehensive…

Vezi aici mai multe detalii

The Lean CEO: Leading the Way to World-Class Excellence pdf este o carte foarte populara zilele acestea ce poate fi citita atat in formatul clasic titparit cat si in formatul pdf pe un kindle sau chiar pe o tableta sau telefon. Cand a fost scris acest articol cartea The Lean CEO: Leading the Way to World-Class Excellence putea fi cumparata din magazinul online books-express.ro la pretul de 141.04 lei. Apasand pe butonul de mai jos poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria Business ale editurii .
Iti recomand sa verifici daca cartea The Lean CEO: Leading the Way to World-Class Excellence este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Titlu carte: The Lean CEO: Leading the Way to World-Class Excellence
Categorie: Business
Gasita la magazinul: books-express.ro
Pret: 141.04 lei

Vezi aici pretul